Varje år besöker tusentals människor Vallentunas Höstfest.
Stora artistuppträdanden, trollerikonster, ponnyridning, höstmarknad, skylift, tävlingar, Vallentuna kommuns öppna hus och mycket mer drar besökare i alla åldrar från Vallentuna och kringliggande kommuner.

För nyinflyttade och aspirerande Vallentunabor har Höstfesten blivit ett särskilt första välkomnande. Varje år har företag uttryckt att de vill vara med på festen för att möta nya kunder – den efterfrågan har resulterat i en mycket populär företagsmässa, ”höstexpot”, som tar plats mitt i festivalvimlet med bästa exponering. Höstexpot ligger mycket centralt och fyller hela Torggatan från ICA kvantum till torget. Här är din chans att synas!

Detta påkostade evenemang är Vallentunas största och har en bred annonsering i lokaltidningar, på Roslagsbanan, genom banderoller, affischer och flygblad över norrort. Som expodeltagare gynnas Du automatiskt av denna marknadsföring och de stora folkströmmar som Höstfestens program lockar.

Vill du synas med ditt företag på Vallentunas största folkfest?

På höstexpot kan du vara med med ditt företag.
Det enda du behöver göra är att anmäla dig här på hemsidan under ”ANMÄLAN”. Fyll i dina uppgifter och glöm inte att betala in avgiften!
Din bokning är inte garanterad förrän avgiften är betald. Som deltagare betalar man en symbolisk summa för sin bordsplats, som går till marknadsföringen av evenemanget.

Vi har ett begränsat antal platser så passa på och anmäl dig redan nu.
Anmäler du ditt företag innan 7 september får du early bird-rabatt. Då betalar du 500 kr och kommer exponeras i marknadsföringen.
Anmäler du dig efter det är avgiften 800 kr. Sista bokningsdeadline är
den 18:e september 2018. Bokar du tidigt får du dessutom bättre placering.
Bord medtages av ditt företag och eventuella partytält och förfrågningar som el måste anmälas i anmälningsformuläret.

Bokning är bindande d v s om företaget uteblir återbetalas inte avgiften.

Plats är garanterad först då avgift betalats till Centrumföreningens
plusgiro: 65 42 67 - 4

Anmäl dig här!

Observera att höstexpot är särskilt lämpat för serviceföretag med flera. Om du har produkter såsom hantverk och mat är det bättre att delta på höstfestens höstmarknad som är på en annan del av festen.
Se mer information här!

 

Information