Höstmarknaden är perfekt för dig som vill sälja dina produkter, möta nya och gamla kunder, och vara med och visa vad som finns lokalt producerat i trakten.

Den vill särskilt lyfta fram företag, hantverkare och gårdsproducenter från närområdet! Höstmarknaden är en mycket populär huvudattraktion på Höstfesten som arrangeras av Vallentuna Kommun, Vallentuna Centrums fastighetsägare och Centrumföreningen.

Varje år välkomnar Höstfesten tusentals besökare till stora artistuppträdanden, trollerikonster, ponnyridning, tävlingar, företagsexpo, foodcourt och mycket mer! Programmet är späckat från 10.00 till 16.00 och besökare i alla åldrar.

Detta påkostade evenemang är Vallentuna Centrums största och en bred annonsering sker via lokaltidningar, banderoller, affischer och flygblad över norrort och på webben. Som deltagare gynnas du automatiskt av denna marknadsföring och de stora folkströmmar som Höstfesten lockar till centrum.

 

 

 

 

Sista bokningsdeadline är 18 september 2018.

Boka och betala in innan 7 september så betalar Du 500 kr för ditt marknadsstånd på höstmarknaden. Efter det kostar det 800 kr.

Bokar du tidigt får du dessutom bättre placering. De fina borden med randiga tak hyrs in av Lions och avgiften går oavkortat till välgörande ändamål. Egna bord är därmed inte tillåtna. Vill man däremot ha ett partytält bakom sitt stånd skall detta anmälas i förväg i anmälningsformuläret.

Har du grill, mobil matvagn, kyldiskar, el, etc. måste du anmäla detta i anmälningsformuläret och dessutom ange effektförbrukning.
Bokning är bindande d v s om du uteblir återbetalas inte avgiften.

Plats är garanterad först då avgift betalats
till Centrumföreningens plusgiro: 65 42 67 - 4

Anmäl dig här!

Early bird rabatt


Var med på höstmarknaden på Vallentunas
största folkfest!
Information